jueves, 8 de noviembre de 2012

Green Day engrandeix el BBK Live

El Bilbao BBK creix. El millor festival de rock d'Esuskadi va anunciar fa unes setmanes la presència de Depeche Mode, i després va posar al cartell un altre nom de luxe: Green Day. La banda d'Estats Units de punk rock en oferirà al juliol la seva única actuació a Espanya.

Liderat per Billie Joe Armstrong, el grup es troba immers en un llançament d'una trilogia de discs del que ja es coneix la primera part. La banda ha tornat a treballar amb Rob Cavallo, productor de Dookie(1994) del qual es van vendre  26 milions de copies. Altres discs, Insomniac(1995) i Nimrod(1997).







Juntament amb Green Day es sumen cinc bandes més al gran festival de Bilbao. El grup Two Door Cinema Club son un trio indie que creix a cada pas que fa. Recentment han publicat un últim treball que es titula Beacon.
Es sumen també dos bandes del País Basc; Delorean, son un quartet de Zarautz. També els We Are Standart. De Dublín; els Delorentos que han guanyat varis premis al seu país, i aquest any han editat Little Sparks, el seu tercer àlbum. I per últim L.A. , la banda del mallorquí Lluís Segura. Aquest grup acaba de gravar al Sound  City Studios de Califòrnia el seu nou disc SLNT FLM.


I aquí us deixem una de les cançons de Green Day.



Esperem que us agradi! Júlia i Josep.





No hay comentarios:

Publicar un comentario